O škole
Aktivity školy
Domov mládeže
Jídelna
Odborné kurzy
Partneři školy
Povinně zveřejňované informace
Obory
Hotelnictví (4 roky)
Ekonomika a podnikání (4 roky)
Gastronomie (2 roky)
Kuchař (3 roky)
Číšník, servírka (3 roky)
Pekař (3 roky)
Cukrář (3 roky)
Řezník (3 roky)
Pro uchazeče
Aktuální informace pro uchazeče
Co škola nabizí
Přijímací řízení – obory s výučním listem
Přijímací řízení – maturitní obory
Pro žáky
Důležité informace
Aktuální informace pro žáky
Organizace školního roku + odborná praxe
Závěrečné zkoušky
Maturitní zkoušky
Výchovné poradenství
Dokumenty
Nápověda
Galerie
Kontakty
Vedení
Správa
Učitelé
Aktuality žáci
Domů
Organizace školního roku + odborná praxe
Aktuality žáci
Informace k provozu školy od 11. 1. 2021
Prodloužení vánočních prázdnin
Informace ze školní jídelny
Odloučené pracoviště Bendova 22, Plzeň – informace k vyučování od 7. 12.
Hlavní budova školy U Borského parku 3 – informace k vyučování od 7. 12.
Zapojili jsme se do on-line soutěže Studuj gastro
Informace ke konání maturitní zkoušky
Výuka v týdnu 30. 11. – 4. 12. 2020
Informace k provozu školy od 18. 11.
Organizace výuky od středy 14. 10. 2020 pouze distanční formou
Pravidla distanční výuky od pondělí 12. 10. 2020
Mimořádné nařízení Krajské hygienické stanice Plzeňského kraje
Organizace výuky v pátek 2. 10. 2020
Od 18. 9. 2020 roušky i při výuce
Povinné nošení roušek ve vnitřních prostorách školy
Základní informace k provozu školy ve školním roce 2020/21
HYGIENICKÁ A PROTIEPIDEMICKÁ PRAVIDLA PRO ŽÁKY ŠKOLY
Výukové materiály pro žáky oborů Kuchař, Gastronomie a Hotelnictví
Pokyny pro žáky školy v období zrušené výuky na SŠ a informace pro rodiče
Informace ředitele školy
Informace ředitele školy k uzavření škol
11. roč. vánočního guláše pro potřebné
Kurz čokoládových bonbonů
Cukrářská reportáž na ČRo Plzeň
Zpravodaj k maturitní zkoušce 2020
Exkurze – “Bio v regionu Plzeňského kraje”
Na Českém rozhlase Plzeň o tajemství koření
Jak se vaří z biopotravin?
Jaká byla stáž na ostrově Rhodos?
Za pracovní zkušeností do Německa
Ředitelské volno
Seminář – Bio v regionu Plzeňského kraje
Velký úspěch na sommeliérské soutěži
Nabídka odborných kurzů
Vaříme TO SLOW FOOD II
Adaptační kurz a adaptační dny pro první ročníky na naší škole
Souboj kuchařských legend na naší škole
Vítězem Florbalmánie 2019 je tým z Bendovky
Vařili jsme s foodblogerkou KAMU
Natáčení kuchařské soutěže pro PlzeňTV
Skip to content
Open toolbar
Přizpůsobení webu
Zvětšit text
Zmenšit text
Černobíle
Vysoký kontrast
Negativní kontrast
Světlé pozadí
Podtrhnout odkazy
Čitelný text
Reset
Sitemapa
Prohlášení
Nahlášení nepřístupnosti
Používáme cookies k optimalizaci fungování našeho webu. Dalším prohlížením souhlasíte s jejich používáním.
OK