Odborné kurzy

Informace pro zájemce:


  • Počet přihlášených je omezen!
  • Ze všech kurzů získá účastník certifikát
  • Každý kurz je zpoplatněn
  • Pokud se přihlášený po zaplacení kurzu nemůže z vážných důvodů zúčastnit, musí za sebe najít náhradu
  • Přihlášení a platba na kurzy – kancelář referentky pro záležitosti žáků (paní Blanka Merxbauerová)
  • Více informací o kurzech Bc. Marie Kabátová (m.kabatova@hsplzen.cz)

Seminář pro baristy

Termín: 5. 11. 2019 (úterý)
Lektor: Goran Jozič (Škola káva) – obor barista a příprava kávy, trénink přípravy espressa a cappuccina
Foto z kurzu zde

Čaj a čajová kultura 

Termín: 10. 10. 2019 (čtvrtek)
Lektor: Ing. Zdeněk Nepustil (nezávislý profesionál zabývající se čajem a čajovou kulturou)
Výukový seminář s  workshopem přípravy čajů.
Foto z kurzu zde

Pětidenní základní barmanský kurz 

Termín: 11. – 15. 11. 2019 (pondělí – pátek)
Lektor: Zdeněk Javorský – nápojová kultura, vše o míchaných nápojích, surovinách, provozním zařízení baru, osvědčený receptář 60 míšených nápojů, praktický nácvik přípravy.
Foto z loňského kurzu zde

Registrovat se

Kurz studené kuchyně

Termín: 14. – 17. 4. 2020 (úterý – pátek)
Lektor: mistr kuchař Vladimír Picka
Foto z loňského kurzu zde

Registrovat se

Kurz čokoládových bonbónů

Termín: 3. 12. 2019 (úterý)
Lektor: Pavlína Bersziová (Viceprezidentka AKC ČR)
Foto z loňského kurzu zde

Registrovat se

Kurz carvingu – vyřezávání ovoce a zeleniny

Termín: 17. – 18. 10. 2019 (čtvrtek a pátek)
Lektor: Luděk Procházka (mistr carvingu) – CZECH CARVING STUDIO
Foto z letošního kurzu zde

Registrovat se

Základní sommelierský kurz

Termín: 19. – 20. 3. 2020 (čtvrtek – pátek)
Lektor: David Král (diplomovaný sommelier – Elite, Držitel odznaku Asociace  sommeliérů ČR “Zlatý hrozen” – 14 lidí v ČR)

Registrovat se

Kurz cukrářské technologie na téma: Restaurační moučníky

Termín: 4. – 5. 2. 2020 (úterý – středa)
Lektor: Pavlína Bersziová (Viceprezidentka AKC ČR)