Odborné kurzy

Informace pro zájemce:


  • Počet přihlášených je omezen!
  • Ze všech kurzů získá účastník certifikát
  • Každý kurz je zpoplatněn
  • Pokud se přihlášený po zaplacení kurzu nemůže z vážných důvodů zúčastnit, musí za sebe najít náhradu
  • Více informací Marie Kabátová

Seminář pro baristy

Termín: 13. 10. 2017
Lektor: Goran Jozič (Škola káva) – obor barista a příprava kávy, trénink přípravy espressa a cappuccina

Čaj a čajová kultura 

Termín: 20. 10. 2017
Lektor: Ing. Zdeněk Nepustil (nezávislý profesionál zabývající se čajem a čajovou kulturou)
Výukový seminář s  workshopem přípravy čajů.

Pětidenní základní barmanský kurz 

Termín: 6. – 10. 11. 2017
Lektor: Zdeněk Javorský – nápojová kultura, vše o míchaných nápojích, surovinách, provozním zařízení baru, osvědčený receptář 60 míšených nápojů, praktický nácvik přípravy.

Kurz studené kuchyně

Termín: 19. – 23. 3. 2018
Lektor: mistr kuchař Vladimír Picka 

Kurz čokoládových bonbónů

Termín: 8. 12. 2017
Lektor: Pavlína Bersziová (Viceprezidentka AKC ČR)

Čtyřdenní barmanský kurz „Profesionální barman“

Termín: 5. – 8. 3. 2018
Lektor: Martin Baťha (trojnásobný mistr ČR ve flair bartendingu a bronzový na MS) Flair & Style Bartending, Mixologie včetně molekulární mixologie a nových trendů, Historie a Bar managementu a Zbožíznalství

Základní sommelierský kurz

Termín: 15. – 16. 2. 2018
Lektor: David Král (diplomovaný sommelier – Elite, Držitel odznaku Asociace  sommeliérů ČR „Zlatý hrozen“ – 14 lidí v ČR)

Kurz vyřezávání ovoce a zeleniny

Termín: 26. – 27. 2. 2018
Lektor: Luděk Procházka (mistr carvingu) – CZECH CARVING STUDIO