16.11.2017

Z MČR v přípravě kávy z džezvy máme bronz

Na II. ročníku soutěže Džezva/IBRIK CUP 20017 Mistrovství České republiky v přípravě kávy v džezvě se dařilo našemu žákovi Patriku Pažďorovi, který se umístil na výborném […]
16.11.2017

Úspěch na dýňovém šampionátu v carvingu

Dne 9. 11. se dvě žákyně (Dominika Houšková a Karolína Kapounová) z třídy H4.A vydaly na „Dýňový šampionát“ – soutěž v carvingu v Českých Budějovicích. I přes velkou […]
14.11.2017

Základní barmanský kurz úspěšně ukončen

Ve dnech 6. – 10. 11. 2017 se ve škole konal pětidenní základní barmanský kurz. Kurz vedl lektor pan Zdeněk Javorský. Žáci se zde naučili vše o nápojové […]
14.11.2017

Kandidáti do školské rady

Do voleb do školské rady při Hotelové škole, Plzeň, U Borského parku 3 se přihlásili tito kandidáti – za pedagogické pracovníky Mgr. Jana Havlová a Mgr. Helena […]
13.11.2017

Pozvánka na 2. ročník mistrovsví ČR v přípravě kávy v džezvě

Informace pro baristy, kafaře a fanoušky kávy, v Plzni se uskuteční druhý ročník mistrovsví ČR v přípravě kávy v džezvě a někteří naši žáci budou u toho. Soutěž […]
13.11.2017

Konzultační den pro rodiče našich žáků

Konzultační den pro zákonné zástupce našich žáků se koná na odloučeném pracovišti Bendova 22 v pondělí 20. 11. (15:00 – 17:00) a v hlavní budově školy […]
8.11.2017

Registrace na odborné kurzy on-line

Novinka!! Informace pro zájemce o účast na kurzu „Čokoládových cukrovinek“. Od dnešního dne se můžou žáci školy registrovat na uvedený kurz pomocí on-line formuláře (zde http://www.hsplzen.cz/o-skole/odborne-kurzy/) […]
3.11.2017

FINÁLE BOHEMIA SEKT TROPHÉE SOMMELIER ČR 2017

BYLI JSME U TOHO! Nejlepší čeští sommelieři se již podvacáté utkali o titul BOHEMIA SEKT Trophée – Sommelier ČR. Finále jubilejního ročníku se uskutečnilo ve čtvrtek […]
3.11.2017

Obsluhovali jsme prezidenta ČR

NAŠI ŽÁCI OBSLUHOVALI PREZIDENTA ČESKÉ REPUBLIKY PANA MILOŠE ZEMANA U PŘÍLEŽITOSTI NÁVŠTĚVY PLZEŇSKÉHO KRAJE.
25.10.2017

Kurz – čaj a čajová kultura

VŮNĚ DÁLEK. V pátek 20.10. to ve škole vonělo dálkami. Své už o tom ví skupina účastníků odborného semináře o čaji a čajové kultuře. Lektorem byl pan […]